Kurser - Djursland

Djursland

Viden i bevægelse

BoostYourself

...

Børn mellem 10 - 15 år med mod på mere ledsages af 1 voksen

BoostYourself

Har du et barn på 10-15 år, som ikke trives?

Flere danske børnelæger og børnepsykologer peger på, at børn i dag bliver presset til det yderste på mange parametre. Der sættes store krav til dem i skolen og i deres sociale liv, og vilkårene er blevet langt mere krævende for, at fungere optimalt, mens der sjældent er tid til fordybelse.

Gennem mit arbejde har jeg mødt flere af disse børn, som ønsker at få det bedre og være en del af et fællesskab. Ofte er der kun fritidstilbud som håndbold, fodbold, svømning eller gymnastik. Disse aktiviteter er alle præget af et konkurrence element, som børn, der er usikre på sig selv kan have svært ved at rumme.

Oplever du dit barn komme hjem og er ked af det, har ondt i maven eller er frustreret?

Måske viser dit barnet tegne på stress, føler sig udenfor, ensom eller forkert ?

Vil du hjælpe dit barn til en bedre hverdag ? Så meld dig til dette kursus for forældre sammen med deres barn.

På BoostYourself vil dit barn gennem leg, øvelser og teknikker tilegne sig værktøjer, så barnet bliver i stand til at passe på sig selv, få øget selvværd, lære at holde små hvilepauser, blive bedre i stand til, at mærke egne grænser samt kommunikere sine behov til andre.

Max. deltagerantal 10 børn - da underviser Mette Madsen ,psykomotorisk terapeut, vægter tid og nærvær til den enkelte, samt et trygt fællesskab højt.

 

Praktisk information

Medbring indesko og vandflaske

Underviser

Mette Madsen
Psykomotorisk Terapeut

30 66 59 98